Hondenopvang en training

– HIERMEE BEN IK, DOOR VERHUIZING, GESTOPT – 

Maatwerk in opvang en training / R E V I E W S

DSC_0077

Pip

Wij hebben met onze Kooiker-pup twee trainingen gevolgd bij Isabel: eerst een puppy training (samen met een collega van haar), en daarna een privé jonge hondentraining. Wij hebben Isabel als een bijzonder plezierige en deskundige trainster leren kennen. Kooikertjes zijn best eigenwijze beesten, maar binnen een jaar is onze Pip een goed luisterende hond geworden: ze komt als ze geroepen wordt en kan de noodzakelijke opdrachten (zitten, blijven, volgen) goed uitvoeren. Je ziet dat Isabel dol is op honden, maar tegelijk is zij nuchter en down-to-earth; geen zweverige hondenaanbidster.

De trainingen waren enorm leuk om te doen; niet alleen voor het leren van de noodzakelijke commando’s, maar Isabel kijkt ook goed naar wat bij de hond past. Zo bleek onze Pip dol op agility oefeningen (slalom door poortjes, door buizen kruipen, etc.) en daar speelde Isabel goed op in, zodat het voor Pip ook steeds leuk was om naar training te gaan. Pip was ook dol op Isabel, en dat is best bijzonder, want wie Kooikers een beetje kent, weet dat ze behoorlijk eenkennig zijn. Tijdens de training hebben wij (geen ervaren hondenbezitters) ook een schat aan informatie opgedaan over gezondheid, verzorging en hondengedrag. Isabel was altijd bereid om vragen te beantwoorden en kwam ook spontaan met goede tips waar we nog steeds veel plezier van hebben. Daarnaast is ze ook een geweldig leuk en aardig persoon en maakte onze trainingen tot een wekelijks uitje. Isabel, you’re the best!

Familie O. Zuidema, Zeist     (2019)

Collage_Pip_Floris

Buddy

Mijn dominante Ridgeback wordt door Isabel zodanig afgeleid dat hij vergeet de baas te zijn.

Isabel zorgt goed voor mijn hond. Hij krijgt alle aandacht, ze laat hem ‘brain trainer’ spelletjes doen en ze verrast mij met mooie foto’s van zijn belevenissen. Hij gaat graag naar haar toe. Zowel in huis als op het terrein is veel ruimte. Er is o.a. een weiland met hondenhindernissen, een paardenrijbak, een bostuin. Isabel is betrouwbaar in afspraken en flexibel in breng- en ophaaltijden. En ze neemt altijd de rust voor een gezellig praatje.

Wiek, Hollandsche Rading

Buddy Collage_Fotor

Sambra & Marcus

Voor Isabel was mijn Spaanse jachthond Sambra het liefste kleine hondje van de wereld. 

Ze was dol op Sambra, en andersom. Met een gerust hart bracht ik Sambra en mijn bouvier Marcus naar Isabel als ik geen tijd had. Ik zou mijn honden nooit ergens brengen waarvan ik dacht dat het niet nog leuker dan thuis was. Met alle faciliteiten die Isabel biedt, de fantastische wandel gelegenheid in de omgeving maar bovenal de aandacht die de honden krijgen is dit met recht een vakantie voor honden!
 
Sambra genoot ervan om in de bostuin te speuren naar alles wat daar leeft. Ook genoot ze van het grootformaat orthopedische hondenbed, waardoor ze haar gewrichten niet voelde. Sambra en Marcus leven niet meer helaas, maar mijn vriendschap met Isabel zal altijd bijven bestaan. 
 
F. Vallance, Hollandsche Rading 
 Collage_Sambra & Marcus

 

Meridah

Dat Isabel meer is dan een ‘hondenmens’, bewees ze door op onze oude, lieve Britse Korthaar kat Meridah te passen. Omdat Meridah al oud was en niet graag verkaste, heeft Isabel tijdens ons verblijf in het buitenland drie weken in ons huis gewoond. En dat was bepaald geen sinecure; een bitterkoude winter in een huis in het buitengebied van Abcoude. Ver weg van alles en iedereen, met de dichtstbijzijnde buren op een kilometer afstand.

Maar voor Isabel allemaal geen probleem, ze heeft Meridah geweldig verzorgd. Toen we 21 dagen later terugkwamen, was de kat zelfs nog wat dikker geworden… Met een prachtige vacht – door het geregeld borstelen – en geknipte nagels! Aanhankelijk ten opzichte van Isabel was ze ook; heel bijzonder voor een erg eenkennige Britse Korthaar op leeftijd. Meridah is er helaas niet meer, maar de herinneringen aan haar en aan de liefdevolle opvang door Isabel zullen we altijd koesteren.

C. Desmond, Abcoude

Meridah Collage_Fotor

Blixi

Onze hond heeft het altijd fijn bij Isabel. Er is rondom het huis veel ruimte en de lange wandelingen zijn elke keer een feestje. Isabel heeft veel verstand van de omgang met honden, waardoor onze hond goed luistert en de sfeer in huis rustig is. Ik kan Isabel absoluut aanbevelen!

M. Passchier, Hilversum

Blixi Collage_Fotor

Harrie

Isabel heeft tijdens mijn vakantie op mijn Griekse herder Harrie gepast, en dit is zo goed bevallen dat Harrie niet meer mee naar huis wilde! Hij heeft heerlijk kunnen rondrennen op het grote, afgesloten terrein, samen met zijn grote vriend Prins (de hond van Isabel). Aandacht en liefde is hij ook zeker niet tekort gekomen, en ik zal Isabel dan ook zeer aanbevelen als hondenoppas.

A. Elias, Bloemendaal

Harrie Collage_Fotor

Dana & Luna

Onze honden Dana en Luna hebben het altijd heel goed bij Isabel. Leuk ook, zijn de verslagjes wat de honden hebben gedaan, waar ze zijn geweest met de wandelingen en hoe het is gegaan. Vaak gecombineerd met foto’s, zo krijg je een goede indruk hoe het is geweest. Zodra Dana en Luna Isabel zien, worden ze helemaal blij en kan het feest beginnen.

Familie E. van der Moolen, Hoevelaken

Dana & Luna Collage_Fotor

Kika

Voor mijn beroep reisde ik veel en toen ik op een gegeven moment alleen kwam te staan zat ik met een groot probleem: wat nu met de hond. Op mijn ex kon ik niet rekenen. Maar daar was hondennanny Isabel! Als ik terugkwam van een reis kreeg ik Kika met moeite weer bij haar weg… en nog bijgetraind ook!

E. van Leeuwe, Amsterdam

Kika Collage_Fotor

Blixi & Prins

Collage_BLIXI 1

Sambra & Prins

Collage_Sambra3

Collage_voorkantIMGP4534

Reacties zijn uitgeschakeld.